• Alege o saltea

  Regula de aur a dormit bine: o saltea buna 
  susține alegerea tăiați și de a determina calitatea de confort 
  - nu ar trebui să pună saltea pe podea. Într-adevăr, suspendarea saltelei asigură că două treimi din funcția de suport. Prin urmare, o saltea asigură treime și, în special ventilarea esențiale saltea, pentru o sanatate buna. Inaltimea ideala a unui pat între 40 și 45 cm de la sol. 
  - viata de lenjerie de pat este de aproximativ zece ani. Când modificați, schimbați în calitate de pat, salteaua inseparabile în uzură ca nou. 
  - Pat ar trebui să măsoare 20 cm lungime, plus cea mai mare de dormit.

  Saltele cu arcuri

  - Pentru a dubla con arcurile (curent). Arcurile au o forma evazata la fiecare capăt și strang la centru. Solid, ele sunt destul de ieftine. 
  - La izvoarele întrețesute (Epeda Multispire). Ei au o densitate mare de puncte de sprijin, și de a absorbi mișcările corpului perfect. 
  - În buzunarul arcuri (Merino și Simmons). Fiecare primavara este închisă într-o pungă mică de bumbac, care prevede acordarea unui sprijin adecvat pentru fiecare parte a corpului. Este ideal pentru paturi 2 locuri: rezistența lor se adapteaza la greutatea fiecărui loc de dormit. Prețul este mai mare. 
  - În primăvara anului densificat (Simmons). Ele constau dintr-un număr mare de izvoare mici și să ofere sprijin excelent pentru organism. 
  - Cu 2 sisteme de suspensie pentru a amortiza mișcările juxtapuse, ideale pentru agitat traverse (Duvivier).

  Spuma saltele

  Contrar credintei populare, ele nu sunt la fel de saltele de primăvară bune de calitate. Acestea trebuie să aibă o grosime minimă de 10 cm si poate fi utilizat cu o baza de grătare. 
  sunt fabricate din trei tipuri de materiale. 
  - latex (Pirelli). Acesta conține materiale naturale și deformează ușor. Echipat cu un micro-capsule integrate de căpușe, se absoarbe, magazine și comunicate de căldură pentru a dormi la o temperatura ideala (Treca). 
  - poliuretan (André Renault Bultex). Acest plastic are o elasticitate mare și oferă o firmă de dormit. 
  spume latex sau poliuretan conțin ambalaje care oferă un sprijin bun organism oferind în același timp ventilare excelentă a saltelei. 
  - polieter (Dunlopillo). Această spumă oferă un excelent raport pret / calitate și a activelor de greutatea redusă a acesteia.


  Alegerea de umplere

  Padding acopera izvoare sau spuma saltea, și el este cel care determină calitatea de confort. 
  - Pentru contact dinamic, pentru a alege o căptușeală din fibre sintetice sau spumă. 
  - Pentru o atingere moale, utilizați un ambalate naturale (lână, bumbac, fetru, din fibre vegetale) 
  Unele saltele au o fata de iarna (lână) și o parte de vara (bumbac). 
  Dacă aveți într-adevăr înapoi, pentru a alege un sprijin ferm și atingeți moale pentru a calma coloanei vertebrale coloanei vertebrale.
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :