• Ce trebuie sa stii despre hidroizolatii

  Partea cea mai importanta a unei case este fundatia. O fundatie defectuoasa, prea putin adanca sau care nu este hidroizolata va afecta intreaga structura pe care o sustine. Asadar, este important sa efectuati hidroizolatii de calitate pentru fundatia casei dumneavoastra.

  Majoritatea spray-urilor pentru hidroizolatii isi vor pierde proprietatile din cauza disiparii in sol sau beton undeva intre 5 si 15 ani. Acest lucru se intampla din cauza substantelor alcaline din sol sau beton, care scad eficienta acestor spray-uri. Din acest motiv, este indicat sa pelati la o firma specializata, daca doriti hidroizolatii pe termen lung.

  In al doilea rand, hidroizolatii care nu sunt facute de specialisti vor dauna incaperii sau fundatiei pentru ca, daca nu stiti cum sa aplicati substantele si cum trebuie sa decurga procesul de hidroizolare, acestea vor retine umiditatea in interior ceea ce poate duce la formarea mucegaiului si la probleme de sanatate. Trebuie sa aveti grija ce substante folositi pentru hidroizolatii. Straturile care sunt pe baza de solventi, cum ar fi cauciucul sau alte materiale, sunt inflamabile si explozive pentru ca acestea contin compunsi organici volatili cum ar fi naftalina, diluant pentru vopsea, toluen si multe altele.

  Trebuie sa aveti mare grija daca doriti sa efectuati hidroizolatii pe cont propriu. Substantele continute de hidroizolanti sunt imposibil de recuperat din sol sau din apa, iar amenzile pentru poluarea solului si a apei sunt foarte mari. In plus, solventii continuti de spray-uri se absorb foarte usor de mucoase si de piele, cauzand dureri de cap, pierderi de memorie si alte probleme medicale grave.

  Cea mai intalnita problema gasita de inspectorii care verifica siguranta cladirilor sunt scurgerile din subsoluri. Aceasta problema este imposibil de rezolvat de persoane care nu au experienta in domeniul hidroizolatii, pentru ca este o adevarata provocare sa hidroizolezi un spatiu care deja are o umiditate crescuta. Expertii in hidroizolatii aleg cu grija metodele si substantele pe care sa le foloseasca in acest proces, in functie de starea imobilului, de materialele de constructie folosite si de suprafata care necesita hidroizolare.

  Asadar, daca aveti o casa sau un spatiu comercial care are subsol, este important sa verificati periodic starea hidroizolatiei. In cazul unei hidroizolatii care nu este de calitate, va puneti in pericol in primul rand sanatatea, pentru ca puteti suferi de probleme respiratorii, ale sistemului circulator, etc. Sfatul meu este sa apelati la o firma specializata, cum ar fi Kolasso, pentru a face hidroizolatii de calitate si de incredere.  


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :