• bona antoanette

  Cams Nanny, de asemenea, vin intr-o gama larga de preturi, de la ieftine camere umplute de animale la mult mai scumpe detectoare de miscare-camere. Pentru multe familii ar putea fi cel mai bine pentru a merge cu o optiune de aparat de fotografiat fara fir, care permite o mai mare flexibilitate pentru a locatiei, deoarece camera poate fi set-up oriunde, atâta timp cât acesta este intr-un interval stabilit de la un receptor.

  2. La instalarea came bona, preocuparile de confidentialitate sunt importante. De exemplu, pentru un parinte care ar putea dori sa monitorizeze cabinetul medicina de familie, este important pentru a intelege ramificatiile legale ale adaugarea camere intr-o zona baie.intelegerea considerente juridice si de confidentialitate de instalare a unei came bona inainte de instalare, pentru a evita problemele juridice ulterioare.

  3. Pentru camere care vor fi amplasate intr-o zona slab luminata, opta pentru camere cu un numar scazut Lux.

  4. Decideti cum sa inregistreze cele mai bune imagini de captare de camera foto. Exista doua optiuni principale, care includ achizitionarea unui DVR sau folosind un hard disk de calculator, comparativ cu modul mai invechite, care este de a inregistra pe o caseta VHS.

  5. Gânditi-va cum sa se ocupe de situatia bona cam cu insotitor familiei. Multe familii pot opta sa le divulge bona sau baby-sitter, care camerele sunt in uz, mai degraba decât pastrarea camere ascunse.

  Multe dintre cuplurile moderne de astazi aleg sa foloseasca bona pentru a le ajuta sa supravegheze copiii lor. 

  Acesti furnizori de ingrijire a copilului de multe ori locuiesc cu o familie si sa ia parte la viata de zi cu zi. Ei iau vacante cu familia si sa stea in pentru parinti atunci când parintii sunt plecati din oras sau ocupat cu cariera lor. Deoarece acesti furnizori sunt angajati intr-o capacitate de supraveghere, drepturi in mai multe vin cu o slujba de bona. Acesti angajati sunt incredintate cu fiecare aspect al bunastarii copiilor familiei.

  Daca interimar are prea mult de o cravata emotionala cu copiii, in special, el sau ea ar putea gasi ca este dificil sa se gândeasca la gasirea de locuri de munca bona. bona sunt sfatuiti sa ramâna profesionala in orice moment.

  Acesti furnizori sunt, de asemenea, sfatuiti sa ne amintim ca este de datoria lor de a nu incerca sa plaseze mai mare decât ei insisi parinti. Ei sunt incurajati sa-si aminteasca faptul ca ei sunt angajati si nu furnizor principal pentru copii. Obligatie Prima lor este de a angajatorului lor, parintii copiilor. Amintindu-si acest fapt ar putea ajuta sa isi indeplineasca sarcinile mai bine.

  Multe taxe a merge impreuna cu având o slujba de bona. Acesti furnizori de ingrijire a copilului de multe ori au o responsabilitate mai mare decât babysitter face. Ei stau, de asemenea, riscul de a deveni atasat la copiii din grija lor. Acestea ar putea fi sfatuiti sa ramâna profesionala in orice moment.

  Lider in industria de a ajuta pentru a localiza agentii de bona. Sa va ajute sa gasiti liderii dreptul de bona pentru familia ta.


  Pregatirea pentru a reveni la locul de munca dupa nasterea primului ei copil, anul trecut, Amy Kaplan cautat o bona ca cei mai multi parinti fac: interviuri cu cecuri de referinta, precum si prin observarea candidatilor cu fiul ei copil.

  Apoi a luat procesul de verificare cu un pas mai departe, angajarea unui detectiv veteran privat si examinator poligraf pentru a rula o baterie de teste pe femeia pe care o spera sa angajeze.

  "Sotul meu si cu mine am simtit ca a vrut sa-l lase la un expert," a declarat doamna Kaplan, 35 de ani, care locuieste in Manhattan Upper East Side si functioneaza in mod merchandising.

  Atunci când angajarea o bona, o multime de parinti sunt de continut pentru a merge cu intestine lor, plus o trimitere stralucitoare sau doua. Altii sunt recurge la tehnici de screening mai agresive: contractarea anchetatori, aplecandu-se asupra unui solicitant de pagina sau colegiu transcriere sau chiar solicitarea de testare medicala si de personalitate.

  Cele 25 octombrie decese junghi de doi copii, Lucia Krim, 6, si Leo Krim, aproape 2, pe Manhattan Upper West Side a ridicat un semnal de alarma cu privire la riscurile posibile, oricât de mica, de angajare persoanele care ii ingrijesc.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :